Check in och specialerbjudande!

Hej på er kära läsare!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev här, men jag har lite roliga saker att dela med mig av! Det är ju lite det som är fördelen med att ta paus – man kan ju komma tillbaka efter en stund. 🙂 Här i Australien tickar allt på som vanligt med både mitt coachingföretag och annat.  Som en trevlig bonus så hade jag även besök hemifrån Sverige över nyår, då mamma och hennes man kom hit och fick gott om sol och värme.

Vad var det nu jag ville dela med mig av kanske ni undrar?

För det första så vill jag ge er allihopa chansen att ta del av specialpriset på mitt online relocation program designat speciellt för dig som ska flytta utomlands eller resa en längre tid!

I vanliga fall kostar programmet $99, men fram till midnatt den 30 April så får du $50 rabatt! För att säkra lifetime access till programmet för bara $49klicka här och ange sedan promo koden TRAVELMORE vid betalning! Dela gärna promo koden med vänner, familj eller kollegor som skulle behöva lite hjälp med sin utlandsflytt.

För det andra ville jag också dela med mig av ett par nya videor jag har gjort för mitt coachingföretag. Kanske lite kul för dig som undrar vad jag faktiskt jobbar med! Kika gärna in på min YouTubekanal om du vill se mer tips och bonusvideor.

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Livet som utlandssvensk, Melbourne, Om bloggförfattaren. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Check in och specialerbjudande!

 1. Michelle skriver:

  Vad roligt! Hittade din blogg när jag googlade runt. Jag flyttar till Australien den 2a oktober med pojkvännen som är född och uppväxen där – till att börja med blir det 1 år i Melbourne/Australien. Det är minst sagt pirrigt samt en hel del att gå igenom. Jag tror att din blogg kan komma väl till nytta den sista tiden jag har kvar här.

  OCH DU … jag vet exakt vad du menar i inlägget innan om att inte riktigt vilja ge upp sin blogg. Har startat och avslutat x antal bloggar, nu har jag dessa:

  1: https://plant-huggers.blogspot.com/
  2: https://mischakaros.blogspot.com/
  3: https://mischakarosjulsaga.blogspot.com/
  4: https://unicorndreamsandmermaidwishes.blogspot.com/

  Ville mest säga ”Tack för att du delar och skriver”.
  Ha det bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s