Jag behöver din hjälp…

Spännande tider hos mig på The Bridge Coaching då jag håller på och bygger mitt nya svenska karriärcoachingprogram! 

Just nu behöver jag lite hjälp av er svenska läsare (oavsett vart i världen du bor just nu) om vad ni skulle vilja ha support med kring er karriärutveckling. Fyll gärna i min 5 min survey via den här länken om du har tid! Som bonus och tack så bjuder jag alla som fyller i surveyn och vill prata mer på en gratis 30 minuters karriärcoachingsession. 

Du får hemskt gärna dela länken till surveyn med vänner, kollegor eller familjemedlemmar också! Tack 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s