Jag behöver din hjälp…

Spännande tider hos mig på The Bridge Coaching då jag håller på och bygger mitt nya svenska karriärcoachingprogram! 

Just nu behöver jag lite hjälp av er svenska läsare (oavsett vart i världen du bor just nu) om vad ni skulle vilja ha support med kring er karriärutveckling. Fyll gärna i min 5 min survey via den här länken om du har tid! Som bonus och tack så bjuder jag alla som fyller i surveyn och vill prata mer på en gratis 30 minuters karriärcoachingsession. 

Du får hemskt gärna dela länken till surveyn med vänner, kollegor eller familjemedlemmar också! Tack 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s