Om att flytta bort eller “hem” igen

Så ofta får jag frågor från läsare eller klienter som ska flytta tillbaka “hem” igen efter en tid utomlands. Vad många inte inser förrän efter de har landat tillbaka där de började, är hur annorlunda det faktiskt är.

Förra veckan skrev jag ett inlägg i min andra blogg som kanske kan vara till hjälp för er hemvändare där ute – läs hela inlägget här om du är nyfiken.

Själv trivs jag bra “här borta” än så länge. Så jag stannar helt enkelt här i mitt nya “hemma” tills det ändra. Men under åren har jag filosoferat en hel del kring det där. Bland annat i det här inlägget om att återvända.

Har du flyttat hem igen? Hur kändes det isåfall för dig?

20140606-203836-74316678.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s