Att ändra sig 

Jag brukade alltid säga att jag aldrig skulle cykla bara för skojs skull. Cykling för mig vara alltid bara ett sätt att transportera sig från A till B. Men för ett år sen så fick jag låna en road bike av en kompis och the rest is history… 

Idag, nästan exakt ett år sen den där första turen så cyklade jag 100 kilometer. Japp – 10 mil! 

Är så glad att jag ändrade mig och insåg att cykling trots allt är himla kul. 🙂 

Hur ofta testar du på något nytt? 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Att ändra sig 

  1. Camilla skriver:

    Kul när man lämnar sin vanliga ”zon” och upptäcker nya saker man gillar! Det varierar hur ofta jag själv gör det, men jag försöker att utmana mig själv. Just nu gör jag ganska mycket nytt både på jobbet och fritiden eftersom jag både flyttat till annan ort (och miljö) och bytt jobb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s