Att ändra sig 

Jag brukade alltid säga att jag aldrig skulle cykla bara för skojs skull. Cykling för mig vara alltid bara ett sätt att transportera sig från A till B. Men för ett år sen så fick jag låna en road bike av en kompis och the rest is history… 

Idag, nästan exakt ett år sen den där första turen så cyklade jag 100 kilometer. Japp – 10 mil! 

Är så glad att jag ändrade mig och insåg att cykling trots allt är himla kul. 🙂 

Hur ofta testar du på något nytt? 

One thought on “Att ändra sig 

  1. Kul när man lämnar sin vanliga “zon” och upptäcker nya saker man gillar! Det varierar hur ofta jag själv gör det, men jag försöker att utmana mig själv. Just nu gör jag ganska mycket nytt både på jobbet och fritiden eftersom jag både flyttat till annan ort (och miljö) och bytt jobb.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s