Mer än halvvägs genom vintern!

Jag går riktigt och längtar efter sommar här nu, men som extra vintermotivation har jag och en kompis bokat resa upp till Gold Coast på Australiens östkust i slutet av augusti för något varmare temperaturer i alla fall. En välbehövlig semester för mig som inte fick till någon Sverige- eller Europasemester i år. Åh vad jag längtar efter lite solsken och shortsväder!

20140202-222219.jpg

PS: För dig som är i Melbourne just nu så håller min vän Madde på att stänga ner sin butik Nord Living i South Melbourne och har rea på osthyvlar, pynt och massa andra grejer fram till den 30 juli.  Kika in hos henne på 220 Clarendon Street i South Melbourne och handla på dig en extra dos av Skandinavien innan den 30 juli.

One thought on “Mer än halvvägs genom vintern!

  1. Har varit inne och läst lite på din blogg – så roligt att läsa om ditt liv där borta! Kan verkligen tänka mig att det känns lite tungt att inte ha fått en dos av Sverige i sommar, det brukar kännas extra jobbigt när man ser de där bilderna på instagram och facebook som alla lägger upp också…

    Det verkar som ett roligt företag du driver också – inspirerande!

    Somriga hälsningar från Helsingfors
    Jennifer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s