Kallt, varmt och sorgligt

En väldigt blandad vecka. Mycket jobb, en del att fira, kallt på kvällarna och mys med Rufus i soffan. Följt av hemska nyheter från Frankrike vilket Melbourne library uppmärksammade igårkväll. Sol idag och cykeltur på 5 mil med en vän. 
Livet är rätt blandat ibland. Kan inte låta bli att tänka på de stackars själarna i Nice som inte finns hos oss mer. Det är då det är extra viktigt att skicka kärlek och omtanke till dem vi älskar. Så att de alltid vet hur viktiga de är. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s