Hur söker jag ett “riktigt” jobb i Australien?

Detta är en av de vanligaste frågorna jag får av er läsare, så jag har satt ihop ett gratis online webinar på onsdag den 29 juni kl 20 (Melbourne tid). Detta är kl 12 på dagen om du är i Sverige, eller om du är någon annanstans i världen så kan du kolla här vilken tid det är för dig. Bara registrera dig via den här länken så skickar jag detaljer om hur du får gratis access till webinaret via dator, smartphone eller tablet.

I webinaret så kommer vi att fokusera just på arbetsklimat och tips för dig som är i/ska åka till Australien, vad du måste veta och förbereda innan du kommer och vad du behöver göra när du väl är här. Se till att ta med dig de frågor som du har så jag kan svara på dem i slutet av webinaret.

Registrera dig här även om du inte kan vara med live, jag kommer nämligen också att skicka ut inspelningen från webinaret efteråt till alla som registrerat sig så att du inte missar denna viktiga info.

Den info jag kommer att dela med mig av är precis det som jag önskar att någon hade förklarat för mig när jag kom hit för över 6 år sedan! Missa inte webinaret och dela gärna med dig registreringslänken till familj och vänner som också kan behöva denna info.

IMG_5144

One thought on “Hur söker jag ett “riktigt” jobb i Australien?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s