Hur söker jag ett ”riktigt” jobb i Australien?

Detta är en av de vanligaste frågorna jag får av er läsare, så jag har satt ihop ett gratis online webinar på onsdag den 29 juni kl 20 (Melbourne tid). Detta är kl 12 på dagen om du är i Sverige, eller om du är någon annanstans i världen så kan du kolla här vilken tid det är för dig. Bara registrera dig via den här länken så skickar jag detaljer om hur du får gratis access till webinaret via dator, smartphone eller tablet.

I webinaret så kommer vi att fokusera just på arbetsklimat och tips för dig som är i/ska åka till Australien, vad du måste veta och förbereda innan du kommer och vad du behöver göra när du väl är här. Se till att ta med dig de frågor som du har så jag kan svara på dem i slutet av webinaret.

Registrera dig här även om du inte kan vara med live, jag kommer nämligen också att skicka ut inspelningen från webinaret efteråt till alla som registrerat sig så att du inte missar denna viktiga info.

Den info jag kommer att dela med mig av är precis det som jag önskar att någon hade förklarat för mig när jag kom hit för över 6 år sedan! Missa inte webinaret och dela gärna med dig registreringslänken till familj och vänner som också kan behöva denna info.

IMG_5144

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hur söker jag ett ”riktigt” jobb i Australien?

  1. christerhansson skriver:

    Toppen! Jag reebloggar hela inlägget och hoppas att många läser 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s