Vilda djur i Australien

Det händer inte ofta, men det gör ändå ont i hjärtat när man läser om folk som attackerats av krokodiler eller andra djur för att de inte läste på, lyssnade på turistinformationen och följde skyltarna.

Om du reser runt i Australien så se till att prata med turistinformationen. Speciellt i norra Queensland runt Cairns finns det mycket krokodiler vilket är varför man inte kan simma i havet eller surfa förrän längre söderut. Barriärrevet ligger ju som bekant så långt ut till havs (ca en timme med båt från Cairns) så på organiserade turer går det såklart bra att simma.

Om du reser tillsammans med någon så se till att följa tipsen i detta inlägg jag skrev ifall olyckan skulle vara framme!

kakadu3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s