Expat TV – rutinerna som hjälper dig landa

I det här avsnittet av Expat TV så intervjuar jag amerikanska Linda som för över 20 år sedan gifte sig med sitt livs kärlek, som råkar vara australiensare. Hon har bott hela sitt vuxna liv här i Australien (Adelaide) och vi pratar om hennes upplevelse plus hur hennes jobb som coach kring rutiner kan vara till stor hjälp för expats och resenärer.

Om bortabrabloggen

Swede who have travelled and moved a lot over the past 12 years, to finally end up in Melbourne, Australia. Has a passion for travelling, life coaching and supporting others on their adventures at home or overseas.
Det här inlägget postades i Allmänt, Expat TV. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s