Sommardag och höstnatt

Nu är det den där konstiga tiden på året igen. När våra dagar här kan vara 25 eller 30 grader plus på dagtid, men nätterna börjar bli kallare. Efter att ha sovit med tunt lakan istället för täcke i några månader så är det dags att rota fram det ordentliga täcket igen.

I Sverige går ni mot en välförtjänt vår som så sakteligen blomstrar. Facebook hemifrån fylls av hoppfulla snödroppar och krokusar. Medan nätterna här blir kallare. Jag älskar skillnaderna i väder, samtidigt som de gör mig vemodig ibland. Påminner hur långt det är hem. Ett halvt jordklot. Ibland är det skönt med avståndet, just nu känns det så. Och ibland är det outhärdligt.

Att leva utomlands är lite märkligt ibland. Men jag är glad för den sommar vi haft. Och jag är glad att ni får solsken och värme igen. Men jag tar ändå vintern här före Sveriges vinter alla gånger. 🙂

snowdrop-1251005_960_720

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s