Det går framåt!

Jag verkligen älskar att jobba med expats och folk som reser! Speciellt när det gäller att hjälpa folk komma förbi de där känslomässiga situationerna (hemlängtan, oro, relationsproblem, saknad). Som du säkert har märkt så bloggar jag lite mindre här nu, men om du vill så kan du prenumerera på mina blog posts från min andra blogg om du klickar här.

I bloggen där så skriver jag en hel del om utlandsliv (både roliga och jobbiga saker) samt intervjuar olika expats om deras erfarenhet. Här nedan kan du kika på en intervju som jag gjorde för några veckor sedan med en expat och relationsexpert just kring relationer där folk är från olika länder.

Om du har några frågor eller bara vill snacka expat life i största allmänhet så får du jättegärna kontakta mig här.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s