Birthday! 

Nu i helgen så fyllde jag år och jag firade ovanligt lugnt och stilla för att vara mig. Måste vara åldern som kickar in! 🙂 Middag i fredags med ena tjejgänget, gudomlig brunch i lördags (min faktiska födelsedag) med en annan vän och så drive on bio på kvällen. Härligt och soligt har det varit, verkligen skönt att ta det lugnt och göra precis det man känner för! 

Känns lite konstigt för ett februaribarn som jag att få fylla år på sommaren nu när jag bor här borta, definitivt en fördel med Australiens årstider. 

Hoppas er helg också var härlig!   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s