Birthday! 

Nu i helgen så fyllde jag år och jag firade ovanligt lugnt och stilla för att vara mig. Måste vara åldern som kickar in! 🙂 Middag i fredags med ena tjejgänget, gudomlig brunch i lördags (min faktiska födelsedag) med en annan vän och så drive on bio på kvällen. Härligt och soligt har det varit, verkligen skönt att ta det lugnt och göra precis det man känner för! 

Känns lite konstigt för ett februaribarn som jag att få fylla år på sommaren nu när jag bor här borta, definitivt en fördel med Australiens årstider. 

Hoppas er helg också var härlig!   

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s