Ett stort steg!

Nu i helgen skickade jag in min sista tenta för coachingen. Jag vet inte hur många hundratals timmar jag lagt på att läsa, lyssna, coacha, få feedback och läsa lite till. Men nu är den inlämnad och jag ska unna mig att fira ordentligt och vila lite innan jag tar mig an nästa projekt. 

Förmodligen (knowing me) så lär vilan inte bli så lång. 🙂

  

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ett stort steg!

  1. Pia skriver:

    Grattis, bra jobbat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s