6 år sedan…

För exakt 6 år sedan stod jag på flygplatsen i Manchester redo för mitt livs resa. 12 månader jorden runt med min kompis Sophia. Genom Asien, Australien, Nya Zeeland och USA. 

Inte hade jag en aning då att jag skulle bosätta mig här borta. Att detta land som jag inte satt foten i ännu skulle fånga mitt hjärta. Att jag fortfarande inte besökt Nya Zeeland (överst på reselistan nu dock!). 

Livet blir sällan som man tänkt sig. Ibland kör man fast på vägen, men oftast hittar man rätt till slut.

Jag älskar verkligen Australien och är så glad att jag hittade den plats där jag var menad att leva (i alla fall för ett tag).   

Om du kanske står i ett vägskäl och klurar på vart du ska ta vägen härnäst så se till att vara med på mitt webinar ikväll kl 20 (Melbourne time, dvs kl 10 svensk tid). Registrera dig här, och även om du inte kan vara med live så skickar jag inspelningen till dig så du kan lyssna senare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s