6 år sedan…

För exakt 6 år sedan stod jag på flygplatsen i Manchester redo för mitt livs resa. 12 månader jorden runt med min kompis Sophia. Genom Asien, Australien, Nya Zeeland och USA. 

Inte hade jag en aning då att jag skulle bosätta mig här borta. Att detta land som jag inte satt foten i ännu skulle fånga mitt hjärta. Att jag fortfarande inte besökt Nya Zeeland (överst på reselistan nu dock!). 

Livet blir sällan som man tänkt sig. Ibland kör man fast på vägen, men oftast hittar man rätt till slut.

Jag älskar verkligen Australien och är så glad att jag hittade den plats där jag var menad att leva (i alla fall för ett tag).   

Om du kanske står i ett vägskäl och klurar på vart du ska ta vägen härnäst så se till att vara med på mitt webinar ikväll kl 20 (Melbourne time, dvs kl 10 svensk tid). Registrera dig här, och även om du inte kan vara med live så skickar jag inspelningen till dig så du kan lyssna senare!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s