Förändringens vindar!

Oh vad mycket jag har att dela med mig av! Jag har precis jobbat sista veckan på mitt gamla jobb där jag varit nästan 2 år. Även om det har varit jättekul och jag har lärt mig MASSOR om marknadsföring så kände jag att det dels var svårt att göra den rollen på deltid (gick ner till deltid med dem och har jobbat 3 dagar i veckan sen i juli) och dels att det var dags för nästa utmaning.

Jag vet inte hur det är för er, men efter ungefär 1-2 år i ett jobb/företag brukar jag känna det är dags för förändring av något slag. I mitt fall är det ju lite knepigt, för jag ville hitta ett jobb som går att anpassa kring min coaching som jag ju också jobbar med deltid.

Hur som helst, där i december så sa jag till ett par personer jag känner här i Melbourne att jag var öppen för alternativ kring jobbet och att de gärna fick höra av sig om det hörde om något. Det tog en vecka så hade en av dem fixat en intervju åt mig. Hos en riktigt cool entreprenör som behövde hjälp med marketing och coaching i sitt företag. Fick rollen precis innan jul och hade 4 v på gamla stället innan jag kunde börja nya. Men eftersom jag hade semester i Sverige att ta ut, plus lite semester sparat så har jag nu ledigt en vecka mellan gamla och nya jobbet.

Precis lagom till att jag skriver sluttenta för mina sista coachingstudier. Ironiskt det där hur allt tycks samlas helt organiskt av universum. Jag ser så fram emot 2016, alla mina coaching initiativ och mitt nya jobb. Kommer bli hur kul som helst! Firar med att åka hem och chilla hos min kompis och sen ner till stranden. Livet är gött ibland. 🙂

IMG_7572

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s