Kärleksfylld helg

Igår så gifte sig en av mina närmsta vänner på en otroligt vacker vingård i Yarra Valley. Hon är från Skottland och hennes man härifrån Melbourne, och det verkar lite grand vara temat i vårt tjejgäng med vänner från hela världen. Nästan allihopa har fallit för en Australiensare. 🙂

Vi hade en riktigt trevlig helg och bodde över ett stort gäng i en jättefin stuga på vingården. Och även om jag är singel nu så omgavs jag av många underbara vänner och tankade upp med kärlek genom det. Plus att vi dansade loss på dansgolvet, var helt stel i kroppen i morse när jag vaknade!

  
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s