Vilken dag!

Helt otroligt vad tiden går. Idag sprang jag mitt tredje Melbourne Half Marathon. Inte ideal timing då vi hade möhippa för en kompis igår kväll, men jag tog det lugnt med alkohol och var i säng relativt tidigt. 

Loppet gick bra, trots att jag inte tränat alls lika mycket som jag brukar så klarade jag mig i mål på 1h 56min. Inte nära mitt personbästa, men det gjorde inte så mycket! Plus att vi tillsammans har samlat in över $650 till The Kids Cancer Project. Fantastisk och tusen tack till alla er som donerat! Lite stel i benen är jag nu, men det är det värt! 🙂

  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s