Vilken dag!

Helt otroligt vad tiden går. Idag sprang jag mitt tredje Melbourne Half Marathon. Inte ideal timing då vi hade möhippa för en kompis igår kväll, men jag tog det lugnt med alkohol och var i säng relativt tidigt. 

Loppet gick bra, trots att jag inte tränat alls lika mycket som jag brukar så klarade jag mig i mål på 1h 56min. Inte nära mitt personbästa, men det gjorde inte så mycket! Plus att vi tillsammans har samlat in över $650 till The Kids Cancer Project. Fantastisk och tusen tack till alla er som donerat! Lite stel i benen är jag nu, men det är det värt! 🙂

  

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s