Cykel, spring och reflektion

Jag tycks vara en sån där person som alltid är busy med något. Men jag tycker att det är lika viktigt och stanna upp och reflektera när livet rullar på.

Helgen som gick jobbade jag på ett stort cykelevent med mitt deltidsjobb. Jättekul att se våra över 12000 cyklister gå i mål, bland dem min kompis L som cyklade hela 250 km för att samla in pengar till välgörenhet. Om du är nyfiken på eventet så kika gärna på video nedan. Around the Bay är en rätt ironisk tur runt hela bukten i Melbourne.

Och nu på söndag kommer jag att springa Melbourne Half Marathon till förmån för Australiens motsvarighet till barncancerfonden. Om du vill sponsra mig, detta fantastiskt charity och hedra minnet av min vän E som gick bort i cancer tidigare i år så kan du skänka en stor eller liten slant via den här länken.

Och det är just det som är viktigt kring det där med att reflektera. Att stanna upp och fråga sig varför vi gör vissa saker och vad som egentligen är viktigast. Att ta hand om sig och dem man älskar är nog viktigast av allt ändå.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s