Cykel, spring och reflektion

Jag tycks vara en sån där person som alltid är busy med något. Men jag tycker att det är lika viktigt och stanna upp och reflektera när livet rullar på.

Helgen som gick jobbade jag på ett stort cykelevent med mitt deltidsjobb. Jättekul att se våra över 12000 cyklister gå i mål, bland dem min kompis L som cyklade hela 250 km för att samla in pengar till välgörenhet. Om du är nyfiken på eventet så kika gärna på video nedan. Around the Bay är en rätt ironisk tur runt hela bukten i Melbourne.

Och nu på söndag kommer jag att springa Melbourne Half Marathon till förmån för Australiens motsvarighet till barncancerfonden. Om du vill sponsra mig, detta fantastiskt charity och hedra minnet av min vän E som gick bort i cancer tidigare i år så kan du skänka en stor eller liten slant via den här länken.

Och det är just det som är viktigt kring det där med att reflektera. Att stanna upp och fråga sig varför vi gör vissa saker och vad som egentligen är viktigast. Att ta hand om sig och dem man älskar är nog viktigast av allt ändå.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s