Landat!

Ni ver den där sköna känslan när man landat efter semestern. Packat upp i lägenheten efter flytten och var sak har sin plats. Känner sig hemma och kan ta för sig med andra saker. Såsom jobb och plugg!

Mitt eget företag går stadigt framåt vilket känns jättekul! Att kunna jobba med att hjälpa travellers och expats är verkligen hur kul som helst, kolla in här och här om du är nyfiken på vad jag jobbar med.

Sen var det plugget också. Sista assessment för hela min coachingutbildning ska vara klara i början av januari, så nu är det bara att ladda för sista racet. En tre års resa med utbildning och utmaning som lider mot sitt slut, jisses vad kul och jobbigt det varit!

Hur har ni det där hemma? Är hösten på intåg ordentligt?

One thought on “Landat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s