Landat!

Ni ver den där sköna känslan när man landat efter semestern. Packat upp i lägenheten efter flytten och var sak har sin plats. Känner sig hemma och kan ta för sig med andra saker. Såsom jobb och plugg!

Mitt eget företag går stadigt framåt vilket känns jättekul! Att kunna jobba med att hjälpa travellers och expats är verkligen hur kul som helst, kolla in här och här om du är nyfiken på vad jag jobbar med.

Sen var det plugget också. Sista assessment för hela min coachingutbildning ska vara klara i början av januari, så nu är det bara att ladda för sista racet. En tre års resa med utbildning och utmaning som lider mot sitt slut, jisses vad kul och jobbigt det varit!

Hur har ni det där hemma? Är hösten på intåg ordentligt?

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Landat!

  1. Sophie skriver:

    Härligt att du snart är klar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s