Plugga i Australien

Ofta får jag frågor av läsare som ska plugga utomlands, eller mer specifikt i Australien, om mina tips vad man ska tänka på plus hur man hittar rätt skola. Jag vill verkligen hjälpa så många som möjligt till en riktigt bra upplevelse, oavsett om det är Australien eller någon annanstans du siktar på.

Visum och skolor
Jag har samarbetat med svenska Benjamin på Access Australia ett tag nu, och om du har frågor kring skolor och studentvisum så är det absolut värt att kontakta honom och ställa frågor tidigt så han kan hjälpa dig att hitta en skola och ett visum som passar just dig. Det är gratis att prata med Benjamin om just studentvisum och olika skolor, så jag kan verkligen rekommendera att ta upp den möjligheten om du behöver support!

Övriga tips
När vi flyttar för att plugga utomlands så finns det många saker som är desamma oavsett vart i världen vi flyttar. Jag har satt ihop en e-bok späckad med tips specifikt för internationella studenter som du kan köpa via den här länken för bara $7.

international student 3d

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Livet som utlandssvensk, Tankar och känslor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s