Till alla barn och föräldrar

Det är inte lätt att följa sitt hjärta när det betyder att man lämnar sina föräldrar och sin familj på andra sidan jorden. Och jag kan tänka mig att det är minst lika svårt att se sina älskade barn fly hemmet för att följa sin dröm. Denna veckan i min coaching blogg skriver jag om just det, samt en hel del bra tips från båda sidor.

Hur håller ni kontakten i er familj? Och hur gör du för att hantera det där dåliga samvetet?

One thought on “Till alla barn och föräldrar

  1. Fin text. Jag har ibland dåligt samvete för att jag bor nästan 25 mil från mina föräldrar, tack och lov bor min bror bara 25 km från dem. Det är en svår balansgång mellan att göra det man vill och drömmer om och samtidigt inte såra de som står en nära. Då och då får jag frågan från släktingar och gamla vänner om när jag ska flytta hem, vet inte är mitt svar.
    Trevlig midsommar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s