Till alla barn och föräldrar

Det är inte lätt att följa sitt hjärta när det betyder att man lämnar sina föräldrar och sin familj på andra sidan jorden. Och jag kan tänka mig att det är minst lika svårt att se sina älskade barn fly hemmet för att följa sin dröm. Denna veckan i min coaching blogg skriver jag om just det, samt en hel del bra tips från båda sidor.

Hur håller ni kontakten i er familj? Och hur gör du för att hantera det där dåliga samvetet?

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Livet som utlandssvensk. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Till alla barn och föräldrar

  1. EngineerInPink skriver:

    Fin text. Jag har ibland dåligt samvete för att jag bor nästan 25 mil från mina föräldrar, tack och lov bor min bror bara 25 km från dem. Det är en svår balansgång mellan att göra det man vill och drömmer om och samtidigt inte såra de som står en nära. Då och då får jag frågan från släktingar och gamla vänner om när jag ska flytta hem, vet inte är mitt svar.
    Trevlig midsommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s