Winery walkabout

Trots att förra veckan var sorglig så får livet på något märkligt vis gå vidare ändå. Jag hade sedan länge bokat in att åka bort över långhelgen på  Winery Walkabout i norra Victoria med en kompis och ett gäng av hennes vänner. En härlig och solig långhelg med gott vin, underhållning och en massa utklädda människor i alla möjliga outfits. 

Vi var ett gäng som hyrde ett stort hus tillsammans, synd bara att det var lite för kallt att bada i poolen!   

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Winery walkabout

 1. sofie skriver:

  Hej,
  Va kul att du vågade ta steget och flytta ner permanent! Själv har jag och min Aus pojkvän gjort tvärt om och vi bor i Sverige för tillfället. Och va kul att du bloggar om det, känner att jag har mycket trevliga lässtunder framför mig 🙂 Jag visade honom en video där du pratade engelska och han tyckte du hade 100% aussie accent ! Önskar jag också får det en dag..

  ha det bra !

  Sofie

 2. bortabrabloggen skriver:

  Tack Sofie och vad kul att du gillar bloggen:) jo, min accent är rätt Aussie nu efter 5 år här borta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s