Winery walkabout

Trots att förra veckan var sorglig så får livet på något märkligt vis gå vidare ändå. Jag hade sedan länge bokat in att åka bort över långhelgen på  Winery Walkabout i norra Victoria med en kompis och ett gäng av hennes vänner. En härlig och solig långhelg med gott vin, underhållning och en massa utklädda människor i alla möjliga outfits. 

Vi var ett gäng som hyrde ett stort hus tillsammans, synd bara att det var lite för kallt att bada i poolen!   

2 thoughts on “Winery walkabout

  1. Hej,
    Va kul att du vågade ta steget och flytta ner permanent! Själv har jag och min Aus pojkvän gjort tvärt om och vi bor i Sverige för tillfället. Och va kul att du bloggar om det, känner att jag har mycket trevliga lässtunder framför mig 🙂 Jag visade honom en video där du pratade engelska och han tyckte du hade 100% aussie accent ! Önskar jag också får det en dag..

    ha det bra !

    Sofie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s