Älskade vackra saknade

Fick veta i morse att en av mina vänner hemma i Sverige somnat in efter en hård kamp mot den förbannade cancern. En otroligt stark, sprudlande och alldeles underbar kvinna som var tvungen att lämna oss trots att hon inte ens hunnit fylla 32. 

Så mycket kul som vi hade tillsammans på Högskolan i Halmstad! Tokiga, spexiga och fnissiga år med vin i mängder och lite plugg då och då. Vi hade inte så mycket kontakt nu den sista tiden, men jag tänker på dig Emelie. Tänker på din fina C och er vackra lilla A. Hoppas att de lyckas hitta en plats i ett liv som helt ofattbart blivit annorlunda med dig på distans. Hoppas att du är på en plats där det inte gör ont mer. Där ditt vackra, breda leende får lysa upp igen. 

Älskade, vackra, saknade Emelie. Tack för att världen fick låna dig en stund. ❤️  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s