Älskade vackra saknade

Fick veta i morse att en av mina vänner hemma i Sverige somnat in efter en hård kamp mot den förbannade cancern. En otroligt stark, sprudlande och alldeles underbar kvinna som var tvungen att lämna oss trots att hon inte ens hunnit fylla 32. 

Så mycket kul som vi hade tillsammans på Högskolan i Halmstad! Tokiga, spexiga och fnissiga år med vin i mängder och lite plugg då och då. Vi hade inte så mycket kontakt nu den sista tiden, men jag tänker på dig Emelie. Tänker på din fina C och er vackra lilla A. Hoppas att de lyckas hitta en plats i ett liv som helt ofattbart blivit annorlunda med dig på distans. Hoppas att du är på en plats där det inte gör ont mer. Där ditt vackra, breda leende får lysa upp igen. 

Älskade, vackra, saknade Emelie. Tack för att världen fick låna dig en stund. ❤️  

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s