Reseplaner

Har börjat planera resan till Skottland i juli lite smått. Otroligt tråkigt och sorgligt såklart att inte T kommer att följa med, men skönt ändå att biljetten är bokad för lite tid tillsammans med familjen. Speciellt härligt att träffa lilla brorsonen H för första gången.

En vecka i Grekland hos min kompis efter Skottland kommer också att sitta extra fint för att tanka upp med solsken innan jag kommer tillbaka till slutet av vintern här i Melbourne i augusti.

Det är alltid klurigt att vete vart man kan bo och var man hittar billigaste hotellen på ett nytt ställe (jag bor sällan på vandrarhem längre, fick för mycket av den varan under min resa runt Australien) och jag brukar använda Hotels för hotell runtom i världen. Jag fick också nyligen tips att kolla på CupoNation. Det är en sida där du kan hitta massa olika exklusiva rabatter, upp till 10% på hotellbokningar för Hotels.com!

Ser så himla engelskt och mysigt ut!

Ser så himla engelskt och mysigt ut!

Jag tycker det är så härligt att sitta och titta på hotell och mysiga små guest houses och drömma sig bort till nästa semester, oavsett vart i världen den är. Hur bor ni helst när ni är borta? Hotell? Stuga? Eller något annat?

2 thoughts on “Reseplaner

  1. Roligt att planera semester! Hotellet ser mysigt ut! Vi bor mest i husbil… (Just nu i ett helt år ;)) Om vi reser långt (typ Asien) blir det oftast små mysiga hotell…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s