Reseplaner

Har börjat planera resan till Skottland i juli lite smått. Otroligt tråkigt och sorgligt såklart att inte T kommer att följa med, men skönt ändå att biljetten är bokad för lite tid tillsammans med familjen. Speciellt härligt att träffa lilla brorsonen H för första gången.

En vecka i Grekland hos min kompis efter Skottland kommer också att sitta extra fint för att tanka upp med solsken innan jag kommer tillbaka till slutet av vintern här i Melbourne i augusti.

Det är alltid klurigt att vete vart man kan bo och var man hittar billigaste hotellen på ett nytt ställe (jag bor sällan på vandrarhem längre, fick för mycket av den varan under min resa runt Australien) och jag brukar använda Hotels för hotell runtom i världen. Jag fick också nyligen tips att kolla på CupoNation. Det är en sida där du kan hitta massa olika exklusiva rabatter, upp till 10% på hotellbokningar för Hotels.com!

Ser så himla engelskt och mysigt ut!

Ser så himla engelskt och mysigt ut!

Jag tycker det är så härligt att sitta och titta på hotell och mysiga små guest houses och drömma sig bort till nästa semester, oavsett vart i världen den är. Hur bor ni helst när ni är borta? Hotell? Stuga? Eller något annat?

Det här inlägget postades i Resetips, Resor. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Reseplaner

  1. FREEDOMtravel skriver:

    Roligt att planera semester! Hotellet ser mysigt ut! Vi bor mest i husbil… (Just nu i ett helt år ;)) Om vi reser långt (typ Asien) blir det oftast små mysiga hotell…

  2. emmahildestrand skriver:

    Skottland är helt fantastisk vackert! Hoppas att du får en fin semester 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s