Tips för dig som drömmer om ett liv utomlands

Jag väljer att fokusera på det jag kan och att hjälpa andra den här veckan. Imorgon (tisdag 21 april) så håller jag ett gratis webinar för att ge praktiska tips kring att börja drömma om och planera ett liv utomlands.

Du kan lyssna in via smartphone, dator eller iPad från var som helst i världen så länge du registrera dig via den här länken. Webinaret är kl 19 Melbourne time, vilket är kl 11 på förmiddagen om du är i Sverige. Kan du inte vara med just den tiden, så registrera dig ändå så skickar jag en gratis inspelning av webinaret via email.

Hoppas vi ses på webinaret!

IMG_5193

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s