Veckan som gått…

… har varit lite av ett töcken. Låg hemma och grät i två dagar. Gick sen till jobbet och gjorde så gott jag kunde i två dagar. Började reda ut allt det praktiska. Visst gör det ont och känns fruktansvärt sorgligt att packa ihop 4 år och gå vidare.

Men någonstans så händer sånt här av en anledning. För att ge plats för nya saker och möjligheter. Just nu har jag svårt att fokusera blicken på just detta, men jag vet att bortom alla gråa moln finns det klarblå himmel. Tills jag hittar den så pratar jag och kramar om de som älskar och stöttar mig.

Kram på er och tack för ert stöd, det betyder så mycket i stunder som denna.

 

One thought on “Veckan som gått…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s