Nedräkning

I år blir det nämligen ingen Sverigeresa för oss. Istället så ska hela familjen till Skottland i slutet av juli för min ena lillebrors bröllop strax söder om Edinburgh. Biljetterna bokade vi för evigheter sen, men nu är det dags att fixa med boende och alla andra detaljer. 

Plus att jag och T dessutom ska passa på att ta en vecka i Grekland hos min fina kompis S som jag reste runt Australien med när jag först kom hit. Har inte träffat henne sedan hon åkte vidare från Australien tillbaka till Europa 2011. 

Längtar som bara den efter semestern, bara 3 månader kvar! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s