Veckan som försvann

Inte klokt vad tiden tickar på här. Mars är det redan, vet inte riktigt hur det gick till.

I morse när jag skulle upp tidigt och springa med vännen L så var det både kallt och mörkt ute. Förstår inte riktigt när hösten bestämde sig för att börja smyga in sådär. Nåja, för kallt är det ju i alla fall inte ännu.

Kom hem i måndags kväll och var helt slut efter att ha jobbat 4 dagar på event. Fick min “helg” på tisdag och onsdag istället. Och så är det bara två vanliga jobbdagar kvar att jobba undan. Idag har det gått i ett i alla fall, så nu lägger jag mig läser en skönlitterär bok och vilar huvudet lite!

Hur är det hos dig? Vår på gång? Eller höst på intåg?

One thought on “Veckan som försvann

  1. Vår, alldeles för tidigt! Andra året i rad nu som vintern kom sent och försvann tidigt. Känns som att vi bara fick två veckor vinter i år, och den härliga vårvintern blev vi helt lurade på. Trist, tycker jag, men många andra gläds!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s