Bus, godis och en rockande båt!

En kul, men busy helg är redan till ända. Igår började vi med brunch tillsammans med en gammal jobbarkompis och hennes man. Sen åkte jag på  SWEAs årsmöte med både semla och trevligt sällskap. Sen på kvällen hade T och hans kompisar bokat biljetter på Funk in the Bay och jag dansade i nästan 4 timmar i sträck! Vilken stämning det var! 🙂

Idag har vi tagit det lite lugnare, varit på treårskalas hos en kompis och sen käkat middag med vänner.

Jag älskar att blicka tillbaka över helgen och se hur olika saker som gör en lycklig. Tack helgen, även om du redan är över. Nu kör vi en vecka till! 🙂Sweor på fika / T och jag i djurkostym redo för båtfest / pinata på barnkalas / lördagsbrunchen

One thought on “Bus, godis och en rockande båt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s