Deltid

Nu har jag äntligen lyckats förhandla mig till deltid på mitt andra jobb och idag är första dagen då jag har en hel dag specifikt för mitt egna företag The Brige – Easy Relocation. Så spännande att köra igång nästa kapitel och verkligen satsa på att vara sin egen chef! 

Har ett par spännande möten bokade idag och sen blir det till att skriva hela eftermiddagen. Men jag tror det är bäst att börja med en kopp kaffe. 🙂Får ta och köpa en ny mugg där det står ‘chefen’ 🙂

Vad hittar du på idag? 

3 thoughts on “Deltid

  1. Härligt! Vi passar gården och Rikard har första dagen på nya jobbet! Så det blir lyxfika hos “gammelfarmor ” 😀

  2. Hej Emmy! Vad fantastiskt roligt att du har fått lite tid till ditt eget företag nu!! Det är ju inte helt enkelt att arbeta heltid och sedan dessutom ha ett eget företag som man vill utveckla. Jag hejar på dig!

    Så skönt att ni fått lite värme också – här ser vi fram emot att vintern snart, officiellt, bör vara slut.. Jag har precis börjat tillfriskna från århundradets tristaste influensa.. I mer än tio dagar har hela famlijen varit dålig.

    Skör om dig! Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s