Ride the Night

Mitt jobb är rätt coolt ibland! I lördags kväll så jobbade jag (och T var snäll och ställde upp som volontär) på vår nya cykelevent Ride the Night. Från midnatt till 6 på morgonen var över 2000 personer ute och cyklade runt Melbourne och upptäckte denna underbara stad nattetid. Pengarna gick till välgörande ändamål för att hjälpa undgomar ur alkohol- och drogmissbruk.

Fantastiskt initiativ och kul att vara där och hjälpa till, även om det bitvis regnade rätt friskt!

IMG_7483

3 thoughts on “Ride the Night

  1. Men vilket cool event!!! DET hade jag gärna varit med på! När du gör sådana här “extra” grejer för jobbet – blir du kompensaitonsledig en annan dag eller är det just sådana här aktiviteter som ÄR ditt jobb?

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s