Utbytesstudent?

Jag kommer ihåg när jag åkte iväg på min första termin som utbytesstudent. Betygshets, nya kompisar, nytt ställe, ny kultur. Allt på samma gång. Underbart och skitjobbigt.

Därför har jag skrivit en ebok för att hjälpa just utbytesstudenter att få en så bra tid utomlands som möjligt. Maila mig senast den 8 februari så får du en gratis kopia av eboken. Full av tips och råd för att kunna landa tryggt på andra sidan. Och ha en massa tid över för roliga saker!

2015/01/img_7442.png

2 thoughts on “Utbytesstudent?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s