Till dig som ska åka

Gott nytt år kära läsare! Jag vet att många av er har mailat och frågat en hel del kring Australienflyttar på sistone. Även om jag såklart hjälper till och svarar på frågor specifikt kring Australien så tänkte jag också passa på att tipsa om mitt onlineprogram. Detta program är till för dig som flyttar utomlands (oavsett land).

Om 2015 är året då du ska flytta eller ut och resa en längre tid så hjälper mitt program dig som:

  • Är stark och målmedveten, men skulle vilja dela din upplevelse och få stöd från någon som gjort flera stora flyttar tidigare.
  • Vill ha specifika tips kring hur du går till väga för att bygga ditt nya liv på andra sidan.
  • Oroar dig lite grand för om du verkligen orkar börja om (igen) med jobb, vänner och allt det andra.
  • Är både nervös och förväntansfull inför ditt äventyr!

Mitt program Travel Power är tillgängligt online via webinars och video från hela världen och är bara 5 veckor långt. Hela programmet kostar AUD 147 (Ca 945kr) och just nu har jag ett specialerbjudande just för er bloggvänner. Signa upp för nästa program innan den 11 januari så bjuder jag även på en timmes coaching session individuellt med mig där vi kan prata om vad helst du önskar för att kicka igång ditt 2015. En session kostar normalt AUD200, så det är en rätt bra bonus att starta året med! Maila mig här om du är nyfiken på att veta mer.

20140509-235013.jpg

 

2 thoughts on “Till dig som ska åka

  1. Heej!
    Jag ska om en vecka åka till Australien för att vara där ett halvår för att resa och jobba. (Har redan ett work and holliday visa). Men min fråga till dig är ifall du vet om man behöver en flygresa hem? Har googlat en massa på det här men svaret är väldigt oklart…
    Tack ! 🙂

  2. Sara: du kan bli stoppad i immigration på väg in och då måste du aningen kunna visa upp en returbiljett eller att du har tillräckligt med pengar för att köpa en. Skulle rekommendera att du har kontoutdrag med dig som visar ca 20000 kr ifall du skulle bli kollad. Trevlig resa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s