Inte ett öga torrt

Igår var vi på bröllop för en av mina närmsta vänner L när hon sa ‘I do’ till sin D. Jag fällde några glädjetårar, speciellt när hennes pappa höll tal under middagen. L är nämligen från Kanada och hennes man är Aussie. Hennes familj är precis lika långt borta som min. Men kärleken och stödet som fanns i rummet igår (både från när och fjärran) berörde mig verkligen. En alldeles underbar dag och jag önskar dem allt gott på sin väg genom livet tillsammans!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/728/21693281/files/2014/12/img_7271.jpg
Bordet dukat på vingården / T på partybussen från stan till vingården / ‘tårtan’ var bara ost, så fantastiskt gott!

One thought on “Inte ett öga torrt

  1. Vad fint!
    Såg att du fått Juleskum! Lyckost! Fast jag har köpte faktiskt lite när jag var på besök i Sverige. Några finns kvar i påsen till jul, tror jag!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s