Inte ett öga torrt

Igår var vi på bröllop för en av mina närmsta vänner L när hon sa ‘I do’ till sin D. Jag fällde några glädjetårar, speciellt när hennes pappa höll tal under middagen. L är nämligen från Kanada och hennes man är Aussie. Hennes familj är precis lika långt borta som min. Men kärleken och stödet som fanns i rummet igår (både från när och fjärran) berörde mig verkligen. En alldeles underbar dag och jag önskar dem allt gott på sin väg genom livet tillsammans!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/728/21693281/files/2014/12/img_7271.jpg
Bordet dukat på vingården / T på partybussen från stan till vingården / ‘tårtan’ var bara ost, så fantastiskt gott!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Inte ett öga torrt

  1. Lena i Wales skriver:

    Vad fint!
    Såg att du fått Juleskum! Lyckost! Fast jag har köpte faktiskt lite när jag var på besök i Sverige. Några finns kvar i påsen till jul, tror jag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s