En vecka…

… av cykling och camping är snart förbi! Vädret har växlat från 35 grader och sol till störtskurar och 15 grader. Men kul har det varit. Imorgon väntar launch av nästa års rutt, vilket är mitt ansvar. Ska bli roligt även om jag är lite nervös!

IMG_6980.JPG
Jag och kollegan G vid starten (jag längst till höger) / min ryggtavla på cykeläventyr / dimman efter stormen i Bright / ett av de bästa bagerier jag varit på!

2 thoughts on “En vecka…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s