Vägskyltar

Trots att jag bott i Australien i snart 5 år så är det vissa saker som tar tid att vänja sig vid. Vägskyltar är en av dem. Skyltarna för övergångsställen här borta är nämligen gula och svarta (jag kikar fortfarande efter den blå svenska skylten på gammal vana).

Plus att hastighetsskyltarna är vita och röda. Jag tycker att det är mycket svårare att se dem än de svenska gul/röda. Lite festligt det där för T tyckte de svenska skyltarna var mycket svårare att se när vi var hemma i somras. Olika det där beroende på vad man är van vid först!

IMG_6765.JPG

3 thoughts on “Vägskyltar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s