Att hinna med

Det är mycket just nu, därav lite tyst här i bloggen. Jobbet på dagtid är inne på sin mest busy period på hela året, samtidigt som jag balanserar tiden för att också hinna med mitt eget företag. Kul för det mesta, men tufft ibland. Helgen som kommer ska i alla fall bli väldigt stillsam. Skönt det! Du glömmer väl inte att kika in på min coachingblogg förresten?

Igår så mötte jag upp med kompisen M som jag känner från min tid i England. Hon jobbar som pilot och flög in igår för 24h i Melbourne. Var underbart att snacka ikapp och ta ett glas rött tillsammans. Jag är så lyckligt lottad som har så många fina vänner runtom i världen.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Att hinna med

  1. ergo sum skriver:

    Hoppas du vilar lite också!! Bra att du kan släppa lite saker vid stressiga tillfällen! Må gott!

    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s