Att hinna med

Det är mycket just nu, därav lite tyst här i bloggen. Jobbet på dagtid är inne på sin mest busy period på hela året, samtidigt som jag balanserar tiden för att också hinna med mitt eget företag. Kul för det mesta, men tufft ibland. Helgen som kommer ska i alla fall bli väldigt stillsam. Skönt det! Du glömmer väl inte att kika in på min coachingblogg förresten?

Igår så mötte jag upp med kompisen M som jag känner från min tid i England. Hon jobbar som pilot och flög in igår för 24h i Melbourne. Var underbart att snacka ikapp och ta ett glas rött tillsammans. Jag är så lyckligt lottad som har så många fina vänner runtom i världen.

One thought on “Att hinna med

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s