Utflykt

Hoppas ni har en fin helg allihopa! 🙂

Idag har jag och T varit ute på utflykt till lilla orten Nagambie en dryg timme norr om Melbourne. En liten mysig ort där T tillbringade många somrar som barn. Nyligen så har de även rest en staty på huvudgatan av den välkända galopphästen Black Caviar som är lite av en legend i Australien, men särkilt i Victoria.

IMG_6693.JPG

Jag älskar att besöka mindre städer runtom Australien, främst för att se mer av detta härliga land, men också för att hålla utkik efter roliga skyltar. Dagens bästa var den här. Samma skylt för en spritbutik och ett gym. Och inte bara för parkeringen! Spännande Cross promotion där…

IMG_6691.JPG

2 thoughts on “Utflykt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s