Att minnas

I en digital värld där vi tar fler bilder än någonsin så är det lätt att glömma bort att framkalla korten eller åtminstone plocka fram dem på datorn då och då för att minnas våra resor. För min första långresa till USA 2001 gjorde jag ett stort fint fotoalbum som jag bläddrade ofta i.

Men när tekniken växte sig starkare så bleknade min vilja att sitta ner och göra fotoalbum. Jag ångrar lite att jag inte varit bättre på att sätta ihop fina collage av mina resor. Jag satt och funderade på att göra ett album för min långa resa runt Australien 2010 och snubblade in på Önskefotos hemsida. En fotobok med alla reseminnen vore rätt trevligt att ha på soffbordet, inte minst för att dela mina minnen med T och andra som inte var med på just den resan.

IMG_6665.JPG
En av mina favoritbilder från Norra Queensland

Hur gör ni med foton och album från era resor? Sparar allt på datorn? Framkallar foton med jämna mellanrum?

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Att minnas

 1. Freja skriver:

  Jag har på datorn, men önskar att jag orkade fixa album av dem, för då blir det så mycket lättare att visa och titta. Gjorde album efter vår resa till Storbritannien. Ett stort för hela familjen och varsitt mindre till barnen som de kan ha med i sina liv sen, men jag önskar jag gjorde det med andra resor oxå!

 2. ergo sum skriver:

  Hahahahaha – jag är RIKTIGT old-fashioned med detta. Jag framkallar alltid och gör iordning fotoalbum – som alla är numrerade – och dessutom gör jag i ordning album till mina söner också. Så att de får med sig foton när de så småningom flyttar..

  Kram

 3. Helena skriver:

  Åh, saknar att rida 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s