Att minnas

I en digital värld där vi tar fler bilder än någonsin så är det lätt att glömma bort att framkalla korten eller åtminstone plocka fram dem på datorn då och då för att minnas våra resor. För min första långresa till USA 2001 gjorde jag ett stort fint fotoalbum som jag bläddrade ofta i.

Men när tekniken växte sig starkare så bleknade min vilja att sitta ner och göra fotoalbum. Jag ångrar lite att jag inte varit bättre på att sätta ihop fina collage av mina resor. Jag satt och funderade på att göra ett album för min långa resa runt Australien 2010 och snubblade in på Önskefotos hemsida. En fotobok med alla reseminnen vore rätt trevligt att ha på soffbordet, inte minst för att dela mina minnen med T och andra som inte var med på just den resan.

IMG_6665.JPG
En av mina favoritbilder från Norra Queensland

Hur gör ni med foton och album från era resor? Sparar allt på datorn? Framkallar foton med jämna mellanrum?

3 thoughts on “Att minnas

  1. Jag har på datorn, men önskar att jag orkade fixa album av dem, för då blir det så mycket lättare att visa och titta. Gjorde album efter vår resa till Storbritannien. Ett stort för hela familjen och varsitt mindre till barnen som de kan ha med i sina liv sen, men jag önskar jag gjorde det med andra resor oxå!

  2. Hahahahaha – jag är RIKTIGT old-fashioned med detta. Jag framkallar alltid och gör iordning fotoalbum – som alla är numrerade – och dessutom gör jag i ordning album till mina söner också. Så att de får med sig foton när de så småningom flyttar..

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s