Förlovningsfest

Igår hade jag och T en hejdundrande förlovningsfest på Great Northern Hotel tillsammans med familj och vänner här. Visst kändes det konstigt att familjen och vännerna från Sverige inte kunde vara med, men vi fick ju fira tillsammans i somras när vi var hemma.

Så tacksam och glad för de som kom i alla fall, och tack Melbourne för en perfekt och solig dag! Bilder från festen kommer senare, men här är det färgglada presentbordet vi vaknade till i morse. Vi körde svenskt tema på blommorna som ni ser!

IMG_6614.JPG

One thought on “Förlovningsfest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s