Fnissar för mig själv…

Tydligen så har OECD utsett Canberra till världens bästa stad (enligt ett antal olika kriterier). Det är få Aussies som skulle hålla med om det tror jag. Speciellt författaren till den här artikeln som bestrider en hel del av punkterna. Själv har jag aldrig varit i Canberra, men jag fick mig ett gott skratt i alla fall.

Är det någon läsare där ute som bor i Canberra eller varit där på besök? Vad är det bästa/värsta med stan enligt dig?

One thought on “Fnissar för mig själv…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s