Aussie natur

En skön helg redan till ända. Började gårdagen på St Andrew’s Market och köpte med ett stort fång Aussie blommor med mig hem. Vet inte vad de heter, men de är så himla vackra och de står hur länge som helst i vas. Gillar att ha ett stort gång av Australiens vildmark på mitt köksbord!

IMG_6579-0.JPG

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Aussie natur

 1. ergo sum skriver:

  Men oj vad vackert! Vad bra att din helg varit bra – hoppas din vecka blir lika fin!

  Kram

 2. Freja skriver:

  Supermaffiga, härligt att ha en del av naturen hemma! När jag bodde i Göteborg hade vi en blomsteraffär alldeles i närheten och jag köpte alltid med mig fina grenar eller blommor när jag hade råd. Men nu, med tre katter i huset, blir det aldrig några blommor, för antingen får jag gömma undan dem så jag ändå inte kan njuta av dem eller så får jag finna mig i att de direkt blir massakrerade…

 3. Emma skriver:

  Det ar Proteas, jag alskar dem, jag ser att nagra grannar till och med har Protea trad. Tror det ar Sydafrikas national blomma, roligt nog. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s