Aussie natur

En skön helg redan till ända. Började gårdagen på St Andrew’s Market och köpte med ett stort fång Aussie blommor med mig hem. Vet inte vad de heter, men de är så himla vackra och de står hur länge som helst i vas. Gillar att ha ett stort gång av Australiens vildmark på mitt köksbord!

IMG_6579-0.JPG

3 thoughts on “Aussie natur

  1. Supermaffiga, härligt att ha en del av naturen hemma! När jag bodde i Göteborg hade vi en blomsteraffär alldeles i närheten och jag köpte alltid med mig fina grenar eller blommor när jag hade råd. Men nu, med tre katter i huset, blir det aldrig några blommor, för antingen får jag gömma undan dem så jag ändå inte kan njuta av dem eller så får jag finna mig i att de direkt blir massakrerade…

  2. Det ar Proteas, jag alskar dem, jag ser att nagra grannar till och med har Protea trad. Tror det ar Sydafrikas national blomma, roligt nog. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s