En annan slags resa

En ung mamma som inte köpt någonting på ett år, läs hennes historia via den här länken. Måste erkänna att jag ibland funderat i samma banor. Att dra ner på konsumerandet. Men vet inte om jag skulle kunna gå ett helt år utan att köpa saker…

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En annan slags resa

  1. Freja skriver:

    Vi testade köpstopp förra våren, hela familjen, köpte bara basmat i två månader. Det funkade hur bra som helst och gjorde underverk med vår ekonomi, men jag får inte med mig familjen på att göra det igen och längre… Fast just nu är mannen upprörd över miljön, så då kanske det kan gå…

  2. ergo sum skriver:

    Jag har gjort liknande saker många gånger. Vi försöker att göra det med jämna mellanrum, men jag handlar ytterst lite ”onödigt”. Jag köper bara kläder om de är utslitna, vi håller inte på och renoverar om hela tiden, vi kör en ”gammal bil” etc. Så för mig känns det inte såååå jobbigt. Alls

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s