2 thoughts on “En annan slags resa

  1. Vi testade köpstopp förra våren, hela familjen, köpte bara basmat i två månader. Det funkade hur bra som helst och gjorde underverk med vår ekonomi, men jag får inte med mig familjen på att göra det igen och längre… Fast just nu är mannen upprörd över miljön, så då kanske det kan gå…

  2. Jag har gjort liknande saker många gånger. Vi försöker att göra det med jämna mellanrum, men jag handlar ytterst lite “onödigt”. Jag köper bara kläder om de är utslitna, vi håller inte på och renoverar om hela tiden, vi kör en “gammal bil” etc. Så för mig känns det inte såååå jobbigt. Alls

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s