Flytta utomlands och må bra

Många som flyttar utomlands gör det för en nystart. Ett spännande äventyr som har många plus och nya möjligheter. Att flytta utomlands är dock sällan enbart en dans på rosor och därför så har jag satt ihop ett onlineprogram som man kan delta i från var som helst i världen.

Nästa program kör igång på torsdag 9 oktober. För bara $97 så får du 5 veckor laddade med interaktiva webinars, så mycket email support du vill plus en workbook och andra resurser med värdefulla tips som jag satt ihop. Här kan du läsa mer om programmet. Skicka mig ett email på emmy@thebridgecoaching.com.au om du är sugen på att signa upp för nästa program!

Programmets hörnstenar:

A) Searching for information and making decisions on the move: Information overwhelm is common for people who move far away. We give you a practical checklist of how to go about this to get out of the overwhelm, get the job done and start having fun.
B) Relationship building gold: Practical and useful steps of how to build and keep great relationships with the people who stay back home and the ones that are coming with you.
C) Homesickness and feeling like you don’t belong: Most people will feel this at some point in their move overseas. We share a step by step process on how to overcome it and get to the comfortable and fun part faster.
D) Meeting new friends: It sounds simple, but to meet new friends as an adult outside of the school environment is one of the most common problems people have when moving overseas. This webinar gives you an easy plan to overcome any challenges around this.
E) Walking with purpose: When all the practical things are sorted, many people find themselves asking ‘What now?‘. We help you refocus and find the purpose in your new place that is right for you.You can choose to interact as much or as little as you want during the webinars and we can assure you that we will deliver absolute gold content for your journey.

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Livet som utlandssvensk, Resetips, Resor. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Flytta utomlands och må bra

  1. ergo sum skriver:

    Spännande det verkar! Lycka till och hoppas att många nappar!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s