Komedi och praktik

Igår kväll så var jag, T och några av hans kompisar och såg amerikanska komikern Arj Barker. Han är här i några veckor på Melbourne Fringe Festival för att testa en ny show, och även om hans nya material var lite knackigt än så var det kul!

Och på tal om något helt annat så hörde jag förresten att de söker praktikant på Svenska ambassaden i Canberra, om du eller någon du känner letar efter en sån möjlighet så finns det mer att läsa via den här länken!

2 thoughts on “Komedi och praktik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s