Integrera mera

Jag förfäras fortfarande över valresultatet hemma i Sverige. Trots att så många gick och röstade så fick ett visst litet parti mer än de någonsin borde ha fått. Skrämmande, men en sann och sorglig reflektion av det Sverige som växt fram.

Annika i Columbia har skrivit ett riktigt bra inlägg om praktiska saker vi faktiskt kan göra för att integrera ännu mera så att situationen om 4 år ser annorlunda ut. Tack Annika! Funderar också på vad mer jag kan göra här borta i Australien. Förutom att uppmuntra utlandssvenskar att gå och rösta såklart. Tips mottages tacksamt.

2 thoughts on “Integrera mera

  1. Visst är det så! Det vi alla kan göra är att se till att integrationen fungerar bättre, och dessutom visa upp alla bra exempel som ändå finns runt om i vårt land!

  2. Ja du – jag har nog inte riktigt vaknat från resultatet. Och i helgen var det inbrott i en lägenhet i vår lilla stad där man enbart tagit sig i lägenheten för att skriva rasistiska tillmälen på dörrar och väggar.. Det är onda tider nu..

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s