Förkyld, moonlight och krokodiler

Vaknade i morse med rinnande näsa och mådde allmänt skruttigt. Inte så konstigt kanske, med tanke på att det både är pollensäsong och konstanta väderomslag från varmt till kallt. Skönt i alla fall att ha en anledning att ligga hemma på soffan. Framåt kvällen så piggnade jag till lite och T drog med mig på bio för att se Magic in the moonlight med Emma Stone och Colin Firth. Riktigt rolig film!

Och på tal om något helt annat så läste jag en artikel idag om en kille i norra Australien som blivit attackerad av en krokodil, slagit sig loss och sen tagit en öl som smärtlindring efteråt. Bara i Australien sånt händer tror jag…

2 thoughts on “Förkyld, moonlight och krokodiler

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s