Fars dag och företag

Det är förvirrande ibland, för både mors dag och fars dag är på olika dagar i Australien jämfört med Sverige. Och även om de står i kalendern så är det lätt att glömma bort.

Igår firade vi i alla fall T’s pappa och svåger med fars dagsmiddag hemma hos hans syster. Trevligt och soligt, även en liten del av mig hade hellre suttit på balkongen med en kaffe och en bok hela dagen. Jag är nämligen sån att jag laddar mest energi i ensamhet. Men självklart så får man ta sig ur sin lilla bubbla ibland för att prioritera familjen. 🙂

Nu har veckan redan kickat igång här, spännande grejer på gång i mitt företag framöver. Imorgon kör mitt första onlineprogram igång. Ser verkligen fram emot att hjälpa så många som möjligt att flytta utomlands och må bra längs resans gång OCH när de väl har landat!

One thought on “Fars dag och företag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s