Tunnelbygge och små djur

Häromdagen så gjorde jag en tunnel till lille Rufus. Den är väldigt poppis!

Det är så underbart att ha husdjur igen efter många års flyttande och resande. Även om han är rätt liten och rätt tyst av sig.

Handen på hjärtat så är husdjur det jag saknat mest, förutom familj och vänner såklart, under alla mina år utomlands. Hur känner ni för det där med husdjur?

IMG_6477.JPG

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tunnelbygge och små djur

  1. Freja skriver:

    Jag tror du vet hur jag känner för husdjur… Växte upp med katter och hundar, men var utan djur (främst katter jag saknade…) mellan 22 år och 25 år. Höll på att stressa söner min kropp, med magkatarr och tarminflammationer innan jag skaffade två katter och blev lugn igen… Innan vi skaffade burman för 18 år sedan var jag och min man utan katt i 6 månader. Jag tänkte vi skulle vänta ett tag med att skaffa ny katt, så vi kunde vara lite friare och åka på resor och äventyr på impuls. Men efter bara ett halvår sa min man ”Vi måste skaffa katt!” Jag blev perplex och undrade varför och han svarade ”Jag står inte ut med dig utan katt….” Tydligen varvade jag aldrig ner, det skulle hända saker hela tiden och det påverkade förstås hans stressnivå oxå. Så jag har katt av rent medicinska skäl…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s