Information overload

Otroligt spännande och intressant vecka här hos mig. Coachingkursen är lärorik bortom vad jag hade förväntat mig och jag kan inte riktigt smälta att det redan gått 4 dagar! Bara 3 dagar kvar att suga i mig så mycket kunskap som möjligt om NLP.

Nu när jag är upptagen att lära mig nya saker, så tänkte jag att det kanske är några av er läsare som skulle vilja lära er lite om resor och mindset från de webinars jag hållit över de senaste månaderna. Maila mig på emmy@thebridgecoaching.com.au så skickar jag en gratis länk via email. Nämn bara i mailet vilket av de nedanstående 3 webinars du helst vill att jag skickar över. 🙂

  1. How to travel with a friend or partner and not have it ruin your relationship
  2. 3 common myths for travellers – how to make the right decisions and stick to them 
  3. Easy Relocation – 3 key steps to moving far away

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s